Coronaproof kantoor pakket: wat zit er in? Welkom terug op kantoor!

Vraag nu een gratis offerte aan

Welkom terug op kantoor pakket, Post-Corona welkomstpakket, Welkom terug cadeaupakketten, Back2Work box of Coronaproof kantoor pakket.

Hoe je ze ook noemt. Zo ontvang je op een feestelijke manier je personeel terug op kantoor, na de lockdown. 

Is je kantoor coronaproof? Als het goed is zijn jullie er ook al over aan het nadenken. Hoe implementeren we de maatregelen als anderhalve meter afstand houden. Voldoende bescherming bieden tegen besmetting op de werkvloer? Veiligheid staat voorop, maar bedenk ook eens hoe fijn het is om je collega’s weer in levende lijve te zien op de werkvloer.

Maak werkplekken corona proof en verwelkom personeel feestelijk terug op kantoor met een welkom terug op kantoor pakket.

Een van onze lezers vroeg zich daarom af: Is er ook een tegenhanger van het thuiswerkpakket? Dus een ‘ welkom terug op kantoor’ pakket. Het kantoorleven gaat er behoorlijk anders uitzien door corona. Personeel zal op kantoor extra hygiëne maatregelen moeten naleven, om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Wil jij ook je medewerkers feestelijk verwelkomen als het weer mag? En op een leuke manier uitleggen wat je van ze verwacht als het gaat om hygiëne? 

welkom terug kantoor pakket back2work cadeau giftbox coronaproof kantoor

Om je een handje te helpen, hebben wij een aantal gadgets en gifts voor je verzameld die bijdragen aan een soepele overgang van het thuiswerken, en weer terug naar kantoor.

welkom terug op kantoor geschenkpakket coronaproof kantoor gadgets

Wat zit er in het Welkom terug op kantoor geschenkpakket?

Wij helpen je graag met een goed Coronaproof kantoor pakket of Back2Work pakket samen te stellen. Deze hygiëne gadgets en PBMs helpen collega’s op een grappige manier herinneren aan de nieuwe manier van werken. Maak er een feestje van, wanneer het zover is!

 • Bedruk kaarten en posters met jullie coronaprotocol
 • 1,5 meter afstand corona button
 • Mini verkeersbord: anderhalve meter afstand
 • “Houd Afstand” deur- of inloopmat
 • Vloerstickers 1,5 meter
 • Vloerstickers om een looproute aan te geven
 • Mondkapjes (bekijk voorbeelden van logo mondkapjes)
 • Antibacteriele pen
 • Toetsenbord reiniger 
 • Polsbandje met desinfecterende handspray
 • Anderhalve meter meetlat
 • Ballonnen en slingers met de tekst “Welcome back”
 • Stoel rugleuning hoes met feestelijke print
 • Plexiglas Corona Schermen tussen werkplekken
 • Handgels met desinfecterende en antibacteriële eigenschappen ( bedruk de flesjes met je logo + eigen tekst)
 • Gezichtsbedekkende transparante maskers
 • Hygiëne key / deurflippers (zie ook: Hygiëne sleutel bedrukken)
Lees ook:  Stressbal of the future: Fidget Cube, lekker ff wriemelen!

Back2Work Coronaproof kantoor pakket bestellen (vanaf 24 st.)

Heb je interesse in onze cadeaupakket service? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies door onderstaand formulier in te vullen. Geen formulier te zien? Ga naar de volledige pagina om het formulier te bekijken en je verzoek in te dienen.


  ✓ Je aanvraag is vrijblijvend en verplicht je tot niks.
  ✓ Op werkdagen reageren wij binnen 24h.

  Terug naar kantoor: hoe dan?

  We leven in een bizarre tijd waarin veranderingen in rap tempo elkaar opvolgen. Sinds 16 maart 2020 gingen we massaal thuiswerken. Er is sindsdien enorm veel vraag naar thuiswerkpakketten, omdat steeds meer bedrijven hun thuiswerkers een hart onder de riem willen steken. Maar er komt een moment dat je collega’s weer naar kantoor mogen. 

  Is jullie werkplek na de lockdown coronaproof?

  Onze ideeën over hygiëne zijn veranderd. Handen geven doen we niet meer, we houden meer afstand. Vooralsnog is er geen vaccin voor corona. Dus de manier waarop we elkaar ontmoeten en communiceren op kantoor zal moeten veranderen. 

  39% van werknemers vindt hun werkplek vies (Wetten van de Werkvloer – Nationale Vacaturebank 2015). De kantoortuin wordt zelfs gezien als besmetting plek. Menselijk gedrag speelt daarin een grote rol. Denk aan pennen kauwen, te weinig handen wassen, eten op de werkplek en gedeelde telefoons.

  Corona kantoorartikelen kunnen je kantoor bewapenen tegen besmetting

  Om kantoorwerkplekken aan te passen op de anderhalve meter samenleving kan het helpen plexiglas corona schermen tussen werkplekken in te plaatsen. Geef collega’s een deurflipper, om corona-proof een deur te kunnen openen. Want op handen ‘liften’ gemakkelijk bacillen en bacteriën mee. Het is daarom ook belangrijk dat iedereen vaker zijn handen wast, en gebruik maakt van desinfecterende gel. 

  Lees ook:  Het ideale mondkapje

  Werkgevers moeten meerdere extra hygiënemaatregelen nemen om werkplekken coronaproof te maken. Relatiegeschenken kunnen ons gedrag beïnvloeden, blijkt uit onderzoek. Dus door grappige en handige hygiëne gadgets en corona kantoorartikelen uit te delen, help je collega’s herinneren aan deze nieuwe manier van werken. 

  Tips voor een coronaprotocol

  Een coronaprotocol maakt een beheerste terugkeer naar de werkplek mogelijk en ook verantwoord. Help je medewerkers herrineren aan deze richtlijnen. Publiceer het coronaprotocol duidelijk op belangrijke communicatie kanalen en fysiek door middel van posters en kaarten.

  De 3 belangrijkste onderwerpen (arbo-online.nl) voor een coronaproof kantoor protocol:

  1. Afstand
  2. Hygiëne
  3. Bescherming
  • Besmetting beperken – Gebruik PBMs, blijf thuis bij gezondheidsklachten.
  • Desinfecteren – Was regelmatig je handen, en reinig toestsenbord, beeldscherm, muis en bureaublad.
  • Routing – Probeer zoveel mogelijk anderhalve mater afstand te bewaren met behulp van een eenrichtingsverkeer routing plan.
  • Veilige werkplek – Gebruik plexiglazen schermen als je moet werken in een beperkte ruimte.
  • Meetings – Maak afspraken over het maximaal aantal personen per vierkante meter. Grotere meetings moeten opgesplitst worden of virtueel plaatsvinden.
  • Lunch – Spreek lunchtijden af per team, eet in de kantine: niet achter je werkplek.