Condoom reclame

Belgische politieke swag: F*ck  Vivaldi-akkoord (met promotionele condooms)

‘Vivaldi-coalitie’ noemen onze zuiderburen een coalitie van liberalen, groenen, socialisten en christendemocraten. Hun respectieve partijkleuren blauw, groen, rood en oranje staan dan elk voor een seizoen (winter, lente, zomer en herfst).

Belgen zijn in tegenstelling tot de Hollanders geen cultuurbarbaren, en associëren ‘vier jaargetijden’ meteen met het gelijknamige muziekstuk van Antonio Vivaldi. Vandaar.

promotionele condoom reclame facebook jong nva
Jong NVA deelt Promotionele condooms uit op straat en social media. Credits: Jong NVA

Na een record van 500 dagen gesteggel hebben vandaag (30/9/2020) liefst 7 Belgische partijen – van alle gezindten, van (extreem) links tot rechts – nu dan toch een eerste horde genomen op weg naar een nieuwe Vivaldi-regering.

De Vlamingen, althans de meerderheid van de Vlaamse stemmers, die immers gingen voor N-BA en Vlaams Belang, vissen helaas naast het net. Nog steeds geldt in dat land het ‘cordon sanitaire’ van de gevestigde partijen tegen de separatistische (“extreem-rechtse”) neigingen van ons broedervolk aldaar. 

Als we dan toch vier jaar genaaid worden, laat ons het dan tenminste veilig doen 

#Vivaldi-condooms

Politieke promotie artikelen blijven onze aandacht (en soms lachlust!) opwekken. De jongerenafdeling van België’s grootste partij, de N-VA, reageerde onmiddellijk met een ‘ludieke actie’ tegen die Vivaldi-regering, door in de zes Vlaamse studentensteden ’Fuck Vivaldi!’ condooms uit te delen.

Promotionele condooms

Om maximaal effect te behalen, werden er online ook condooms verloot in ruil voor een like & deel. condoom reclame. Promotionele condooms zijn een ideaal medium om je boodschap over te brengen op een ludieke manier. De condoomverpakking kun je speciaal voor een reclamecampagne laten bedrukken met je eigen logo of boodschap.