Cocktail waterijsjes bedrukt met je logo

Is jouw klant dol op cocktails? En ook op ijs? Dan hebben wij heel erg goed nieuws voor je!

In samenwerking met De Kuyper Royal Distillers heeft 24 ICE frozen cocktail waterijsjes ontwikkeld.

Deze cocktail waterijsjes zijn beschikbaar in de smaken Mojito, Strawberry Daiquiri, Limoncello (YEAH!), Pina Colada en Vodka Energy. Sinds kort ook Flügel. En het is een echte bevroren cocktail in een zakje, want er zit wel degelijk alcohol in.

De cocktail ijsco’s van 24 ICE bevatten 5% alcohol en slechts 53 calorieën!

White label

Vanaf 30.000 ICE sticks maken ze je eigen (white label) cocktail waterijsje. Een gaaf premium om in de zomer, op een festival of event, je gasten mee te ontvangen. Want alcoholhoudende cocktailijsjes zijn ideaal als je even geen zin hebt om te kiezen tussen alcohol of een koel ijsje. Je neemt ze gewoon allebei!

IJs + Alcohol

IJs en alcohol is een top combinatie. Vorig jaar kwam de Lidl met alcohol ijsjes in de smaken mojito, piña colada, cuba libre en strawberry daiquiri. Net als de inkopers van Lidl, denk ik dat veel mensen behoefte hebben aan deze combinatie. Ik heb op een feestje ooit een keer zo’n peerijsje met gin&tonic gemixed tot een slurpy. Groot succes!

Voordelen cocktail waterijsjes

De Frozen Cocktails zijn trouwens makkelijk te openen door de bovenkant van de verpakking af te scheuren. Zelfs na 20 cocktails gaat je dat nog lukken. De verpakking is 100% recyclebaar, dus dat is fijn voor het milieu. En omdat de waterijsjes geen koeltransport of koelopslag nodig hebben heb je minder CO2 uitstoot, dan normaal schep ijs.

  • 100% recyclebare verpakking
  • Makkelijk in gebruik
  • Minder CO2 uitstoot
  • Slechts 53 calorieën
Lees ook:  Doosjes bedrukken kleine oplage

Meer info & bestellen:
https://24ice.com/