Cannes swag bag 2023: goodies t.w.v. $70k

Elke keer dat er weer een spraakmakend evenement is waarbij beroemdheden betrokken zijn (denk Grammies, BAFTA, Oscars) zoek ik even uit wie er de kans kreeg om de ‘swag bag’ voor de crème de la crème van genomineerden en bobo’s te vullen – en wie dus ook de cadeaus mocht verkopen aan sponsors.

Wie maakt de cannes swag bag?

Vandaag gaat alle aandacht uit naar: Cannes. En ja hoor, ook daar wordt weer flink uitgepakt. Op het ultra-chique filmfestival staan deze week sterren als George Clooney en Blake Lively op de rode loper, maar ook in de rij voor de Cannes Celebrity Gift Lounge, waar GBK Productions  swag-bags uitdeelt aan een select groepje beroemdheden. Die van dit jaar is gevuld met aardigheidjes met een geschatte gecombineerde waarde van om en nabij de $ 69.000.

Inhoud Cannes swag bag 2023

Filmster zijn loont! Zij krijgen (als ze tenminste bereid zijn aangifte te doen bij hun Belastingdienst):  

  • Gratis SolarCity zonne-energiesysteem t.w.v. $ 40.000
  • Een verblijf van vier nachten in Bay Gardens Beach Resort &; Spa in St. Lucia, $ 1.475
  • Een verblijf van drie nachten in Belmond La Samanna in St. Martin, $ 8.000
  • Horloge van Gevril, $ 2.500
  • Soundwall “kunstwerk” dat hifi audio streamt, $ 10.000
  • Financieel advies van Heritage Financial Services, $ 2.500 ( voor die belastingaangifte!?) 
  • Deelname aan Mission Meetings-sessie met David Meltzer, ter waarde van $ 2.500, met als motto: MAKE A LOT OF MONEY, HELP A LOT OF PEOPLE, HAVE A LOT OF FUN!…
goodies in de cannes swag bag 2023

En verder prullaria zoals Sieraden van Bullets 4 Peace, gemaakt van échte kogels, $200, $50 cadeaubon voor Golfsmith golfwinkel, Sieraden van Daniel Bass, $100, Anti Aging producten van LifeCell, $100,  Make-up van Grande Naturals, $60, Handtas van JLEW Bags, $100. LuMee iPhone hoesje, $50, behandeling beautybar Ooh La La, $ 175, Philip B shampoo, 150 dollar, Zumer Sport rugzak, $100, Sennheiser Momentum hoofdtelefoon, $350, Spyder iPhone extended battery case, 100 dollar, $ 100 cadeau van Volcom; en een duistre “Donatie aan de Brady-campagne tegen wapengeweld” – t.w.v. ???

Lees ook:  3 x origineel wijn proefpakket cadeau

Ik heb altijd medelijden en vervangende schaamte als ik denk aan de sales mensen van GBK… Of zouden die sponsorbedrijven echt in de rij staan???