Cadeau voor kinderen waar ouders ook blij van worden. Moonlite

Maak van het verhaaltje voor het slapen gaan, een meeslepend avontuur van episch formaat. Moonlite is een voorleesverhaaltje-voor-het-slapen-projector voor smartphones.

En het is een cadeau voor kinderen waar je als ouder ook blij van wordt.

View-Master meets Smartphone

Ken je de View Master nog? De dia’s waren gemonteerd in ronde kartonnen schijven. Ik moet daar een beetje aan denken. Blijkbaar is het in 1938 als geavanceerd projectie systeem bedacht voor de Amerikaanse defensie. Later ook in het medisch onderwijs gebruikt om ingewikkelde structuren beter uit te leggen. Voor ons was het vroeger gewoon speelgoed. En Moonlite neemt dat principe een level verder.

Hi-Tech Kinderverhaaltjes

Het verhaaltje voor het slapengaan kun je een stuk leuker maken met deze gadget voor je smartphone. Kinderverhaaltjes worden tot leven gewekt met geluidseffecten en in HD kwaliteit projecties.  Je klikt de projector met het schijfje op je smartphone en je lamp en de app doen de rest.

Dit relatiegeschenk idee scoort bij zowel de ouders als de kinderen. Door kinderen op jonge leeftijd regelmatig voor te lezen stimuleer je hun fantasie. Perfect cadeau voor kinderen als uitgever van kinderboeken, bibliotheek, school, kinderdagverblijf, kinderkledingmerk of bijvoorbeeld een kinderbeddenfabrikant.

Cadeau voor kinderen. verhaaltje projector voor smartphones

Over de maker

Natalie is moeder van een 4 jaar oude meisje genaamd Chloe uit New York. Chloe was de inspiratie achter Moonlite omdat ze graag schaduwspelletjes doet voor het slapengaan. Haar moeder wilde die schaduwspelletjes optimaliseren, en toen bedacht ze Moonlite.

Lees ook:  DIY kartonnen smartphone speaker uit Berlijn. Old School.

1 gedachte over “Cadeau voor kinderen waar ouders ook blij van worden. Moonlite”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.