Branded hoodie als kerstgeschenk van Eneba: goed gedaan!

Eneba stuurt branded hoodie naar partners in december als kerstcadeau!

Hoe maak je van een relatief simpele branded hoodie, een super stijlvol kerstgeschenk voor partners? Kijk en leer van Eneba: de snelstgroeiende marktplaats voor gamers. 

Wat maakt deze promo trui geweldig?

Het is dus niet de kwaliteit van de hoodie zelf, die is standaard. Maar wat Eneba’s partner manager of het marketing team slim heeft gedaan is hun aandacht voor kleine details. 

De trui is ‘bedrukt’ met twee verschillende druktechnieken. Voorop zit een patch met hun logo, en de mouw is geborduurd. Ze hebben de kleur van het vloeipapier in de verpakking afgestemd op hun huisstijl kleur: paars. En om de trui zit een dik satijnen cadeau lint gewikkeld. Ook weer paars. Uiteraard een custom made kerstkaartje, met dankwoord, alles verpakt in een XL doos.

Samengevat:

  • match de kleur van je verpakkingsmateriaal met je huisstijl
  • maak gebruik van vloeipapier
  • wikkel een strik of cadeaulint om je product

Tips

OK, dat waren de ‘tops’. En dan nu een paar dingen die beter konden. De tips zijn: gebruik een betere kwaliteit textiel, zoals katoen, en niet 100% polyester. Dan is de kans groter dat je ontvanger de trui ook echt vaak, en lang gaat dragen. Verpak je cadeau in een kleinere verpakking, dat scheelt verzendkosten en spaart de impact op het milieu.  

Lees ook:  Top 20 kerstgeschenken voor personeel