Book Nook 3D puzzel boekensteun

3D puzzel bouwpakket voor poppenhuis met LED lampjes dat dienst doet als boekensteun. Creatief DIY cadeau voor liefhebbers van boeken en knutselen!

Cadeau met uren knutselplezier: Cutebee Book Nook 3D puzzel én boekensteun!

Ik ben en blijf een ongeneeslijke romanticus (of moet ik nu romatica zeggen?) en een van mijn meest geliefde bezigheden is ergens achteraf in een stad(je) een antiquariaat vinden. Liefst zo ongeordend en rommelig mogelijk – daar vind je nog wel eens fraai gebonden schatten. Je kunt je voorstellen wat er door me heen ging toen ik onderstaand plaatje tegenkwam…

Book Nook 3D Houten Boekensteun Puzzel detail foto

En zag dat dit in feite een… 3d puzzel is!

Cutebee en Fsolis zijn goede merken voor 3D puzzel boekensteunen. De beste prijzen heb ik gevonden op Aliexpress (€47,77 – €54,18). Daar vind je ook een filmpje waarin je min of meer kunt zien hoe je zo’n schattig winkeltje kunt maken. Er staat ook een aantal verhalen en recensies van mensen die de puzzel gekocht en gemaakt hebben “Ik deed er vier dagen over”, of “Het kostte me twee weekenden”. Maar het resultaat is verbluffend.

Ik deed er vier dagen over, maar het resultaat is verbluffend.

diy 3d puzzel boekesteun poppenhuis led lampjes
poppenhuis boekensteun 3d puzzel hout

Verschillende soorten 3D miniaturen

Dat klinkt dan weer als een uitdaging. En het wordt me zonder de beloofde handleiding niet helemaal duidelijk of al die miniboekjes er ook bij zitten. Maar wat zou ik graag zo’n puzzel cadeau krijgen! 

Al weet ik niet of ik hem ooit af krijg. Misschien moet ik maar beginnen met de brug van een piratenschip? Er zijn heel veel verschillende, rijk geïllustreerde thema’s gebruikt waarmee je een eigen boekensteun kunt creëren.