Blokhut geurbrander

Getest: Cabin Geurbrander Kikkerland. Even wegzakken in de droom van een eenvoudig leven in een hutje in de bossen? Genieten van de rustieke charme van het platteland? Het kan dankzij deze blokhut geurbrander.

Geurbrander in de vorm van een blokhut / houten huisje 

Ik ben op de bank gaan liggen, weggedoken in de bear chair op m’n veranda met een lekker dekentje over me heen, en stak een wierrookstaafje aan. Wo! wat een lekkere geur! Direct sijpelde de geur van zilverspar door de schoorsteen van deze Little Cabin Wierrook brander de ruimte en mijn neusgaten in. Het werkt beter dan een geurkaars, en ziet er grappig uit. Wil je ook zo’n lekkere kerstsfeer in huis? Het dromen kan beginnen met deze rustieke luchtverfrisser. 

Leuk relatiegeschenk idee voor reisorganisaties, toeristenbureaus en als kerstgeschenk voor liefhebbers van outdoor living!

De schoorsteen moet roken!

Kikkerland Cabin / blokhut Geurbrander

De Cabin geurbrander van Kikkerland is een geurbrander in de vorm van een houten blokhut. Als je de geurbrander aansteekt, komt de rook uit de schoorteen: net echt! De afmetingen van deze miniatuur blokhut zijn: 9 x 9,9 x 7,3 cm. De wierook geurstaafjes ruiken naar dennenhout. Zijn deze op, dan kun je later ook andere wierookkegels in het huisje gebruiken.

  • Geurbrander in de vorm van een houten huisje
  • Met tien geurstaafjes met de geur van dennenhout
  • Ook geschikt om te gebruiken met andere wierookkegels
  • De geur komt door de schoorsteen
  • Voor iedereen die droomt van een vakantiehuis
  • Afmeting: 9 x 9,9 x 7,3 cm

Bestel het houten huisje via Ditverzinjeniet en krijg 10 geurstaafjes erbij.