PromZ Product Première 2025

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

PromZ Product Première 2025

22 januari 2025 @ 10:00 23 januari 2025 @ 18:00

Kick-off relatiegeschenk evenement voor het komende jaar: de Promz Product Première

De PromZ Product Première is een relatiegeschenken roadshow die vroeger zowel in België (Gent) als in Nederland (Houten) plaatsvond. De beurs wisselt nogal vaak van locatie, dus check goed de tijden en tickets en routebeschrijving.

Aftermovie PromZ Product Première 2023 België

PromZ roadshow

PromZ Product Première wil alle initiatieven van de afgelopen jaren samenbrengen in één totaalevenement waar distributeurs zich vertrouwd kunnen maken met het relatiegeschenk aanbod voor het nieuwe seizoen.

De afgelopen jaren zijn door verschillende marktpartijen succesvolle roadshows georganiseerd. Ze voorzagen duidelijk in een behoefte. Het enige nadeel was dat retailers vaak twee of drie roadshows moesten bezoeken om een ​​overzicht van de markt te krijgen.

Aftrap van het jaar

PromZ Product Première belooft een echt kick-off evenement te worden, waar naast productgerichtheid ook voldoende mogelijkheden zijn om elkaar bij te praten en de banden te versterken. Het wordt een gemakkelijk evenement waar de bezoekers en exposanten eten en drinken krijgen met aangename nieuwjaarsborrels om de dag af te sluiten. In België wordt dit extra feestelijk met de uitreiking van de PMA-prijzen.

Gratis

Het Portaal Uitgevers

0031756475747

Bekijk de site van Organisator

Flanders Expo

Maaltekouter 1
Gent, 9051 België
+ Google Maps
+32 9 241 92 11
Bekijk de site van Locatie
Lees ook:  PromZ Live 2021