Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

PromZ Product Première België

28 januari 2020 @ 10:00 18:00

Benelux kick-off evenement voor het komende jaar: de Promz Product Première

De PromZ Product Première is een roadshow dat zowel in België (Brabanthall van Leuven) als in Nederland (NBC Nieuwegein) zal plaatsvinden.

PromZ roadshow

PromZ Product Première wil alle initiatieven van de afgelopen jaren samenbrengen in één totaalevenement waar distributeurs zich vertrouwd kunnen maken met het relatiegeschenk aanbod voor het nieuwe seizoen.

De afgelopen jaren zijn door verschillende marktpartijen succesvolle roadshows georganiseerd. Ze voorzagen duidelijk in een behoefte. Het enige nadeel was dat retailers vaak twee of drie roadshows moesten bezoeken om een ​​overzicht van de markt te krijgen.

Aftrap van het jaar

PromZ Product Première belooft een echt kick-off evenement te worden, waar naast productgerichtheid ook voldoende mogelijkheden zijn om elkaar bij te praten en de banden te versterken. Het wordt een gemakkelijk evenement waar de bezoekers en exposanten eten en drinken krijgen met aangename nieuwjaarsborrels om de dag af te sluiten. In België wordt dit extra feestelijk met de uitreiking van de PMA-prijzen.

Gratis

Het Portaal Uitgevers

0031756475747

http://www.hetportaaluitgevers.nl

Brabanthall

Brabantlaan 1
Leuven, 3001 België
+ Google Maps
+32 16 38 30 11
https://www.brabanthal.be
Terug omhoog