MYVENDO FAIR 2023

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MYVENDO FAIR 2023

8 maart 2023 @ 08:00 9 maart 2023 @ 18:00

MYVENDO FAIR is de Deense beurs voor relatiegeschenken.

Zoek je een vakbeurs voor Deense relatiegeschenken handelaren? Op MYVENDO FAIR vind je die, en ook promotioneel textiel, promotieartikelen en aanverwante services voor de promotie branche.

Relatiegeschenken Denemarken

In de centraal gelegen stad Odense in Denemarken, vind je de relatiegeschenkenbeurs MYVENDOFAIR. Een ontmoetingsplaats voor alle dealers en fabrikanten van promotionele artikelen, bedrijfskleding en relatiegeschenken. The place to be dus voor de promotionele producten branche in Denemarken.

MYVENDO bezoekers

De relatiegeschenken vakbeurs in Odense is 100% gericht op relatiegeschenken en promotie textiel of kleding. Dus in tegenstelling tot andere geschenk en cadeaubeurzen in Denemarken is er geen ‘retail-ruis’. Je komt hier dus alleen bezoekers tegen, die allemaal distributeurs zijn van promotionele artikelen of bedrijfskleding.

Met meer dan 700 bezoekers heeft de MYVENDO FAIR zijn geschiktheid als ontmoetingsplaats voor dealers en leveranciers van promotieartikelenen relatiegeschenken bewezen.

Alle Deense dealers van PROMOTIONAL ARTICLES, CORPORATE GIFTS en CORPORATE CLOTHING worden op de beurs uitgenodigd.

myvendo denemarken relatiegeschenk vakbeurs

Standhouders MYVENDO FAIR

De standhouders op deze vakbeurs zijn fabrikanten, groothandelaren en agenturen, die producten kunnen leveren die geschikt zijn voor promotie of als geschenk. Relatiegeschenken, GiveAways, promotieartikelen en bedrijfskleding. Allerlei producten voor je branding en imago.

Grootste promotiebeurs in Scandinavië met 125 exposanten

Gratis

MYVENDOFAIR

+45 2720 0508

Bekijk de site van Organisator

Odense Congress Center

Ørbækvej 350
Odense, 5220 Denmark
+ Google Maps
+45 65 56 01 00
Bekijk de site van Locatie
Lees ook:  Merchandise World 2023 - September