Merchandise World 2023 – September

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Merchandise World 2023 – September

13 september 2023 @ 08:00 17:30

merchandise world september relatiegeschenken vakbeurs Engeland

Merchandise World is de tweejaarlijkse relatiegeschenken beurs voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland

September is de perfecte timing voor een geweldige kick-off van het piek seizoen!

Locaties

Het grote probleem met deze beursorganisatie is dat ze steeds van locatie veranderen en data. Super onduidelijk en onhandig. De najaar editie van de vakbeurs in meestal in september. Vorig jaar vond die nog plaats in Farnborough International nabij Londen. Maar dit jaar in Stadium MK bij Milton Keynes.

De voorjaar-editie van deze Britse relatiegeschenken beurs was vorig jaar in NAEC Stoneleigh, vlakbij Birmingham. Dit jaar organiseren ze het een maandje later in de Ricoh Arena, in Coventry.

Wat is Merchandise World?

Merchandise World is een Engelse vakbeurs en netwerkevenement. Bezoekers kunnen afspraken boeken via hun website. Dat is een handige tool om je tijd goed in te delen. De vakbeurs is bedoelt voor verkopers, managers en directeurs van relatiegeschenk distributeurs uit Groot-Brittannië en Ierland. Ook relatiegeschenk handelaren uit andere landen dan UK of Ierland zijn welkom op de beurs: Overseas Professional Distributors.

Streng toegangsbeleid

Great Britain is groot in het verdedigen van haar grenzen. Ze zijn ook behoorlijk grondig in het omschrijven van hun toegangsbeleid. Ze onderscheiden maarliefst zes (!) verschillende soorten bezoekers. Eindgebruikers worden overigens niet uitgenodigd of toegelaten tot Merchandise World. Je bent alleen welkom als je werkzaam bent in de relatiegeschenkenbranche. En toegang is enkel mogelijk op uitnodiging. Via de website van de beurs kun je ook een verzoek indienen voor entree.

Merchandise World Promotional Product Awards

De beste promotionele producten van de branche worden in januari met de promotionele productprijzen erkend. Er worden drie vakprijzen uitgereikt. Platinum, Gold en Silver verdeeld over twaalf verschillende product categorieën.

Lees ook:  marke[ding] Zürich 2023

Organisatie

Uniek aan de Engelse relatiegeschenken vakbeurs is de samenwerking tussen 2 partijen: BPMA en Sourcing City. BPMA (British Promotional Merchandise Association) is al meer dan 50 jaar de brancheorganisatie voor promo bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Sourcing City is een merk van omnichannel uitgever Dynamic Image Ltd, opgericht in november 2002.

Gegevens

Datum:
13 september 2023
Tijd:
08:00 – 17:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Site:
https://www.merchandiseworld.co.uk

Organisatoren

BPMA
Sourcing City

Marshall Arena

Stadium Way
Milton Keynes, MK1 1ST Verenigd Koninkrijk
+ Google Maps
0044 1908 622922
Bekijk de site van Locatie