Apple geeft medewerkers bij 10-jarig jubileum bijzonder cadeau

Apple heeft dit cadeau gegeven aan de werknemers op hun 10-jarig jubileum

Terwijl de meeste tech-giganten fors snijden in hun personeelsbestand, hoeven Apple-employees niet voor hun baan te vrezen. Google ontsloeg wereldwijd recentelijk 12.000, Meta 11.000 en Amazon liefst 18.000 werknemers  – Apple houdt zijn personeelsbestand op peil en waardeert trouwe en loyale medewerkers extra, met een gewichtig cadeau.

Tot voor kort was dat een (wansmakelijk) kristallen object – de nieuwe vergoeding voor trouwe diensten is zo mogelijk nog zwaarder en glimmender. 

Apple jubileum: unboxing experience

Elke Apple-medewerker die tien jaar onafgebroken in dienst is gebleven ontvangt een uniek geschenk, dat alleen al een unieke unboxing experience biedt – zie onderstaande video.

Unboxing video Apple jubileum cadeau voor werknemers vanaf 10 dienstjaren.

Het doosje is typisch Apple, maar zwaarder dan dat van bijvoorbeeld een Ipad. Snij je de tape in het midden door, en open je beide flappen, dan zie je als eerste een persoonlijke dankbetuiging van CEO Tim Cook. Pel je de verdere laagjes verpakkingsmateriaal (dezelfde als bij die Ipad) af, dan verschijnt eerste een echte Apple poetsdoek, en dan een vierkant blok aluminium met een spiegelend logo een geëtst cijfer ‘10’ , de naam van de ontvanger en de datum waarop zij de 10 jaar volmaakte.  Dat aluminium, zo meldt de nu lege doos nog, is van precies dezelfde legering als gebruikt wordt voor de andere producten van Apple. En de poetsdoek kun je gebruiken om de verbazingwekkende spiegel vlekkeloos te houden.

Ze glimmen van trots, die veteranen! 

Lees ook:  Cryptocoins cadeau geven